Om Oss

Heimdal Vaktmesterservice AS ble startet i 1998 og ble i 2003 registrert som aksjeselskap. Grunnleggeren av firmaet er Jan Erik Brenjord, som fortsatt eier og driver det. Brenjord har lang og variert erfaring innen bygg- og anleggssektoren.

Vi er et selskap i sterk vekst og utvikling og utvider stadig vårt tjenestetilbud. Vi har nylig blitt en del av Sefbo konsernet, som gjør at vi har et nært samarbeid med en rekke andre aktører med et omfattende tjenestetilbud for borettslag og sameier. Vi er i dag totalleverandør for denne kundegruppen. I tillegg til vårt brede tilbud innen eiendomsdrift, kan vi gjennom våre samarbeidspartnere tilby svært gunstige avtaler på blant annet eiendomsforvaltning, økonomi og forretningsførsel.

Våre dyktige medarbeidere har meget bred og variert erfaring innen mange felt, og kan dermed hjelpe til med det aller meste av praktisk arbeid og utfører et bredt spekter av tjenester.

Vi betjener alle typer kunder – private, store bedrifter, små bedrifter og borettslag. Vi tar på oss oppdrag av alle slag. Ingen jobb er for liten og ingen jobb er for stor.

heimdal-favicon

Vi har gode samarbeidspartnere som hjelper til ved større oppdrag som går utover det vi har maskiner og mannskap til.

Vi etterstreber alltid at kunden blir fornøyd på første forsøk og har mange faste kunder.

Bildegalleri